Szeretem a házam.. Szeretem a családom... Szeretem az autóm... No de melyiket szeretem jobban?  Ilyen kérdéseket kellene megoldanunk, amit ugye nem könnyű.  Mind személy, mind vagyon biztosítások széles tárházával rendelkezünk. Tekintse át a lehetőségeket és szakértelmünkkel segítünk Önnek abban, hogy rendet tehessen ebben a rengetegben. A legnagyobb biztosítóktól - pl. Generali - a legkisebbekig számtalan partnerünk van. Baleset-, és életbiztosításokat személyre szabottan, az Ön élethelyzetéhez igazodóan állítjuk össze.

Életbiztosítások

Mindenki életében van olyan személy, akiről gondoskodik. Akiről abban az esetben is gondoskodna, ha vele valami történne. Erre ad jó lehetőséget a kockázati életbiztosítás. Hitele van? Ilyenkor is javasoljuk, hogy gondoljon egy váratlan helyzetre, ami akár egy tartós betegséget, akár munkanélküliséget eredményez. Mi azért dolgozunk, hogy ezekre a helyzetekre kialakítsuk Önnek a legjobb védelmet.

Vannak olyan ajánlatok, amelyben a biztosítási összeget tekintjük a számítás során alapnak - és ez alapján kalkuláljuk ki a díjat.

Vannak olyan ajánlatok, amelyben pl. a felvett hitel vagy a megoldani kívánt élethelyzet szerint tervezzük meg az ideális biztosítási összeget és ez alapján kalkuláljuk a díjat.

Szakembereink az Ön védelmi hálójának kialakításán dolgoznak, keresse bizalommal őket!

Egészségbiztosítások

Ki szereti kórházban tölteni az idejét? A válasz eléggé egyértelmű. Néha azonban sor kerül rá, ha akarjuk, ha nem. Ilyen esetekre segít felkészülni a korszerű egészségbiztosítás. Szűrővizsgálatok sorát, várólista mentes járóbeteg vagy kórházi ellátást nyújt, általában választható csomagdíjakkal. Számos esetben kérik ügyfeleink a második orvosi véleményt. Erre miért van szükség? Azért, mert az orvosi diagnózisok kb. 30 %-át megváltoztatja a specialistákból álló orvosi team, így a beteg valóban célirányos kezeléshez jut.

 

Egyedi megoldást nyújtunk egy egyesületi tagság keretein belül hasonló szolgáltatások igénybevételére. A Kezedben az egészséged Egyesület célja, hogy támogassuk tagjainkat az egészséges életmód kialakításában, felkutassuk az egészség-megőrzéséhez szükséges legfontosabb eszközöket, és segítséget nyújtsunk akkor is, ha sürgős orvosi vizsgálatra lenne szüksége valakinek. Nézzük hogyan történik ez! Röviden úgy válaszolható meg a kérdés, hogy tagsági rendszer keretében. Aki taggá válik, jogosult lesz videós orvosi konzultáció igénybevételére. Jogosult lesz több száz egészségügyi szolgáltató igénybevételére, ahová mindössze időpontot kell egyeztetnie. Jogosulttá válik életmód tanácsadásra, szűrővizsgálatok igénybevételére, vagy akár magán kórházi ellátásra. További részleteket a www.dokitokosan.hu oldalon olvashat.

Ha ellátogat a "dokitokosan.hu" weboldalra, ott akár be is regisztrálhat, a 19810-es promóciós kóddal, hogy taggá váljon és élhessen a felkínált lehetőségekkel. Máris léphet, csak kattintson ide

Baleset biztosítás

Baleset bárkit, bárhol, bármikor érhet. A kárt elszenvedő személyt ilyen esetben nem kis veszteség éri. Kiesik a munkából, kevesebb a fizetése, kórházi idejére még kevesebb táppénzt kap. Aki pedig KATA-s vállalkozó, számára a táppénz összege elenyésző. Az ilyen esetekre előre fel kell készülni. a baleset biztosítások ehhez adnak jó lehetőséget. Nem mindegy, hogy a gyógyulás ideje alatt mennyire tud valaki valóban az állapotára koncentrálni, vagy közben végig a kieső kereset pótlását próbálja megoldani.

Mindenkinek szüksége van "személyes casco"-ra. Mi már havi 1300 Ft-tól nyújtjuk ezt! Ez a biztosítás nagy szolgáltatási összegekkel rendelkezik, kis díjért. Ha többet szeretne - saját biztonság érdekében, kérje egyedi ajánlatunkat!

 


 

Utasbiztosítások

Egyéni vagy társas utazásra készül?.Sokat utazik? Mi kiválasztjuk ehhez a legjobb szolgáltatást biztosító módozatot. A piacvezető társaságok ajánlatait kínáljuk Önnek kényelmesen, részletes tájékoztatással kiegészítve.

Bővebb információért kattintson ide