Személyi kölcsön - ha pillanatnyi pénzzavar keletkezik

 

A személyi kölcsön fő rendeltetése a pillanatnyi pénzhiány megszüntetése. Jellemzője, hogy gyorsan juthat hozzá az igénylő. Személyi kölcsönt számtalan célra, számtalan okból vehet fel valaki. Akár számla befizetésére, kisebb lakás kiadásokra, nagyobb ajándék vagy háztartási gép megvásárlására és még soká lehetne sorolni az okokat.

Másik felhasználási területe az lehet, amikor valamilyen ingatlant szeretnénk megvásárolni, de az nem felel meg a banknak fedezetként. Ilyenkor - nem nagy összegű - forráshiány pótlására kerülhet sor a személyi kölcsön felhasználásával.

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a C&I Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.

Mivel ennek a hitelnek a kérelmező jövedelme a fedezete, ezt a bankok kissé magasabb kamatra adják, mint a jelzálog fedezetű hiteleket. Szinte az összes pénzintézet kínál ilyen lehetőséget, de érdemes a piacon kitekinteni, mert nagyon eltérőek a kondíciók. Érdemes igénybe venni a díjmentes pénzügyi tanácsadói szolgáltatókat, akik bankoktól függetlenül nyújtanak számtalan értékes információt. Személyes ajánlatért keressen bennünket!

 

 

Itt kalkulálhatsz: