Az elmúlt években számtalan típusú ingatlan -  lakás, telek, családi ház és ipari létesítmény -  vált és válik eladóvá. Az ingatlanpiacon jelenleg nagyon gyorsan változnak az árak.  Egyik fő szolgáltatásunk, hogy Veszprémben és környékén, valamint a Balaton északi partján vállaljuk ingatlanok - házak, nyaralók, telkek -  értékelését, értékbecslését melyet a szakmai normáknak megfelelően, okleveles szakemberek segítségével végezzük el, rövid határidővel, reális áron és precízen!

Mit szeretne tenni az ingatlannal?

  • Felújítaná vagy átépítené?
  • Eladná, vagy bérbe adná?
  • Más egyéb hasznosításon gondolkodik?

Bármi is legyen a célja segítünk döntésének meghozatalában. Hívjon bennünket bizalommal! Árajánlatot honlapunkon keresztül is kérhet:

AJÁNLATKÉRÉS

Áraink tájékoztató jellegűek:

Telek 1 vagy 2 helyrajzi számon, 5 000 m2 alatt                     25 000 Ft

Lakás - 25 km-es körzeten belül                                         30-35 000 Ft

Családi ház, nyaraló, 300 m2 alapterület alatt                   30-50 000 Ft

Ingatlan közvetítés

 

Eladó ingatlana van? Fél idegent beengedni a házába, hogy megmutassa eladó ingatlanát? Bízza ránk! Mi segítünk, végigkísérjük az eladási folyamaton. Összehozzuk a potenciális vevőkkel és segítünk az ide vonatkozó hatályos előírások minél alaposabb megismerésében, hogy ne váljon senki prédájává!

Az ingatlanközvetítés igen komoly szakmai háttérmunkával jár, melynek során az ingatlanközvetítő szakmai tudása segítségével az árat helyesen pozicionálja. Okleveles végzettséggel és regisztrációval kell rendelkeznie ahhoz, hogy ezt a tevékenységet az előírásoknak megfelelően végezhessen. Kezeli az - esetleg tömegesen - érkező, ám komolytalan érdeklődőket és csak a ténylegesen potenciális, fizetőképes  ügyfeleket ismerteti meg az eladóval.

Ugye Ön is szeretne nyugodtan aludni az eladási folyamat során? Mi ebben segítünk!

Keresse  irodánkat:  KAPCSOLATFELVÉTEL